Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Tα trash "fake news" και η υποκρισία του Βρεττάκου

Ο απερχόμενος Δήμαρχος προέβη σε ακόμα δήλωση-μνημείο πολιτικού κουτσαβακισμού και δείχνει να εξακολουθεί να υποτιμά την νοημοσύνη μας. Βλέποντας ότι πλέον διακυβεύεται πολύ σοβαρά η είσοδος του στον δεύτερο γύρο, θυμήθηκε την ενότητα και επικαλέστηκε την «υπευθυνότητα» απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, όπως είναι τα εθνικά μας θέματα. 

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Βρεττάκο, πως όσο επικίνδυνοι είναι οι πατριδοκάπηλοι, άλλο τόσο και περισσότερο επικίνδυνοι είναι και οι εθνομηδενιστές. Εμείς δεν γνωρίζουμε αν έχει δώσει εντολή για να μην ακουστεί το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Έτσι κι αλλιώς μικρή σημασία έχει. Άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος πως είναι πολύ μικρός και πολύ αδύναμος για να απαγορεύσει από οποιονδήποτε Έλληνα να βροντοφωνάξει για την Μακεδονία μας. Αυτό που ξέρουμε είναι πως αυτοί που στηρίζουν τον απερχόμενο Δήμαρχο, εκτός από την απαγόρευση του συγκεκριμένου ύμνου, στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εκφράσει την πρόθεση να καταργήσουν και τις ίδιες τις παρελάσεις. Οπότε η υποκρισία και η ανευθυνότητα που προκύπτει από την διγλωσσία του, επιστρέφεται στον ίδιο τον κ. Βρεττάκο. 
Αν ο απερχόμενος Δήμαρχος νοιώθει τόσο «πατριώτης» και «υπεύθυνος», ας είναι ο πρώτος που θα βροντοφωνάξει στην επέτειο της Εθνικής μας παλιγγενεσίας «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου