Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ζούπης-Κούβαρης στέλνουν τον Βρεττάκο στη Δικαιοσύνη για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Ραγδαίες πολιτικές - και όχι μόνο - διαστάσεις παίρνει το ζήτημα της Ανάπλασης και η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία προκύπτουν ζητήματα που αφορούν την ΥΓΕΙΑ των πολιτών, αφού θα πρέπει να ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ το υπέδαφος, λόγω του ραδιενεργού φωσφογύψου.
Συγκεκριμένα τα δύο ΕΜΠΕΙΡΑ στελέχη - για χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης - ανακοίνωσαν ΜΕΣΩ facebook πως θα οδηγήσουν την υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

Είχαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας πως αν αποδειχτεί ότι όντως υπάρχουν επικίνδυνα υλικά, υπάρχουν και ποινικές ευθύνες!!!
Ο Κώστας Κούβαρης πιο ΕΜΠΕΙΡΟΣ από εμάς το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!
Για την ιστορία θα πρέπει να πούμε πως ΜΟΝΟ 4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ μέχρι στιγμής απ' αυτούς που ζήτησαν την ψήφο μας στις 26 Μαΐου, έβγαλαν ανακοίνωση γι' αυτό το τόσο σοβαρό θέμα: Αυτοί της ΒΑΝΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΛΙΝΑΚΗ (μέσω Κώστα Κούβαρη) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΑ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΔΗ; Οι υπόλοιποι πήγαν ήδη διακοπές; Περιμένουμε ΕΠΙΣΗΜΗ τοποθέτηση απ' όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου