Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ!!! Συναντήθηκε με Μητσοτάκη, κρύφτηκε από Τσίπρα


Αν μη τι άλλο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο πρώην απερχόμενος και νυν δημαρχεύων Χρήστος Βρεττάκος αποτελεί τον μετρ των τακτικισμών. Το Σάββατο πριν την εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου κατέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο ΛΙΜΑΝΑΚΙ του Αγίου Νικολάου, δίπλα στο εργοστάσιο φάντασμα της ΔΕΗ. Ο αριστερός – υποτίθεται – Δήμαρχος έλαμψε δια της απουσίας του!!!

Χτες 4 Ιουνίου κατέβηκε στο Κερατσίνι ο – εν δυνάμει – πρωθυπουργός της χώρας (μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών) Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Χρήστος Βρεττάκος έλαμψε δια της παρουσίας του. Η φωτογραφία αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα!!! Εννοείται πως πολλοί θα μιλήσουν για το «πρωτόκολλο» και τα σχετικά… Μην τον έχετε για τόσο αφελή τον Βρεττάκο. Όλα τα έχει μελετημένα… Ξέρει πως αν βγει να πάει κόντρα στην επόμενη κυβέρνηση θα τον φάει ο μαύρος λύκος.
Στο δια ταύτα, μαγκιά του Δημάρχου που μπορεί ΚΑΙ είναι τόσο ευέλικτος. Ενδεχομένως η ευελιξία του να προσφέρει κάτι σ’ αυτή την δύσμοιρη πόλη… Αλλά το να γράφει τον Τσίπρα και να φωτογραφίζεται με τον Μητσοτάκη, δεν θα μπορούσε πριν λίγους μήνες να το διανοηθεί ούτε ο πιο ευφάνταστος νους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου