Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δήλωση Δατσέρη που στέλνει τον Βρεττάκο σπίτι του!!!

Γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας για την συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Βρεττάκος στο blog "ΔΡΑΠΕΤΣΙΝΙ". Χωρίς να θέλουμε να μπούμε στο μυαλό του, ο απερχόμενος Δήμαρχος πέταξε το γάντι στην αντιπολίτευση, λέγοντας πως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν στον δεύτερο γύρο των εκλογών (είτε πάει, είτε δεν πάει ο ίδιος). Πριν λίγο πήρε την "πληρωμένη" απάντηση του από την υποψήφια Δήμαρχο κ. Βάνα Δατσέρη, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανέφερε:


«Δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος γεμάτος έπαρση και αλαζονεία πως μετά την δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης, δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη συνεργασία με άλλη δημοτική κίνηση. Θα τον βγάλουμε από τον κόπο τον ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ και θα του διαμηνύσουμε πως η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα μας, δεν θα περιλαμβάνει ούτε αυτόν, ούτε την αλαζονεία του. Όλοι οι υπόλοιποι θα παραμερίσουμε τις διαφορές μας και θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης μας».
ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΔΡΑ: Δεν ξέρω αν το πήρε χαμπάρι ο Βρεττάκος, αλλά το σκηνικό θυμίζει πολύ έντονα το 2014. Αν συνεχίσει μάλιστα τα ΑΥΤΟΓΚΟΛ, προβλέπουμε να ξεκουράζεται από την πρώτη Κυριακή. Δεν θέλει και πολύ να μην καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου