Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Τι λένε για το debate οι συνδυασμοί;


Αντιπρόταση Διαλινάκη - Επίσημη τοποθέτηση από Δατσέρη-Καμά

Επειδή το θέμα debate παρατράβηξε κι επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους τους υποψηφίους, μιλήσαμε τηλεφωνικά χτες και σήμερα με 3 υποψηφίους Δημάρχους, με τους οποίους έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και ρωτήσαμε τι ακριβώς έγινε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαπαραταξιακής.

Μας είπαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα. Το θέμα του debate τέθηκε στο τέλος της συνεδρίασης και περίπου στο πόδι από τον εκπρόσωπο του συνδυασμού του Παντελή Καμά. Το κλίμα ήταν πολύ χαλαρό εκείνη την στιγμή και οι υποψήφιοι αντιμετώπισαν το θέμα με σχεδόν χιουμοριστική διάθεση. Ο Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόκληση, όπως και οι περισσότεροι υποψήφιοι, σημειώνοντας όμως ότι ένα debate με 9 υποψηφίους Δημάρχους τεχνικά είναι δύσκολο να επιτευχθεί.
Ο Παναγιώτης Διαλινάκης με τον οποίο μιλήσαμε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί και μας έδωσε το ελεύθερο να μεταφέρουμε την άποψη του. Μας είπε πως δεν αρνήθηκε να γίνει ανοικτός διάλογος ανάμεσα στους υποψηφίους, όπως βγήκε προς τα έξω από άλλον υποψήφιο. Απλά επειδή τεχνικά είναι δύσκολο έως αδύνατο να γίνει σε μια κεντρική πλατεία και με απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο, αντιπρότεινε να γίνει σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα πρότεινε να γίνει στο ART TV, αφού η πρόσβαση σε μεγαλύτερα κανάλια είναι σχεδόν αδύνατη. Μάλιστα όπως μας είπε πρότεινε δημόσια συντονιστής της συζήτησης να είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Καμπούρης!!! Δεν είναι κακή ιδέα λέμε εμείς.
Περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις όλων των συνδυασμών. Επειδή προς το παρόν έχουμε μια δυσκολία να τις αλιεύσουμε από το διαδίκτυο, θα παρακαλούσαμε να μας στείλουν τις απόψεις τους οι υποψήφιοι συνδυασμοί στο mail anitakarra11@gmail.com.
Προς το παρόν δεν δημοσιεύουμε κάποια ανακοίνωση, αν και η Βάνα Δατσέρη και ο Παντελής Καμάς έχουν ήδη τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα (τις τοποθετήσεις τους θα τις ανεβάσουμε μόλις μας στείλουν - αν μας στείλουν -  τις απόψεις του και οι υπόλοιποι).
Η συντακτική ομάδα του https://ke-dra.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου