Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

«Απάντηση» KE-DRA στον κ. Παντελή Καμά


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παντελής Καμάς απάντησε στην προηγούμενη ανάρτηση μας σχετικά με το debate ανάμεσα στον ίδιο και τον απερχόμενο Δήμαρχο.
Γράφαμε μεταξύ άλλων πως «στόχευση του Καμά είναι να δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό δίπολο παρέα με τον Δήμαρχο, για να δείξει – εκεί που θέλει να δείξει – ότι αυτός είναι ο ισχυρότερος των υπολοίπων. Βέβαια αυτή η τακτική του Καμά βολεύει αφάνταστα τον Βρεττάκο, ο οποίος παρακαλάει να βρίσκει απέναντι του μέχρι τις εκλογές τον «χαμηλών τόνων» Καμά και αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τους υπόλοιπους και κυρίως τον Διαλυνάκη, την Δατσέρη και τον Καλαμαρά. Θα ήταν βολικό για τον Βρεττάκο να έχει αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Καμά, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο αγγίζει με το ζόρι το 1%, αφού η υποψηφιότητα Καμά δεν τραβάει και περιορίζεται στα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) του 2015».
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… φίλα προσκείμενο site του κ. Καμά με έδρα τον Πειραιά (ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα site, blog, εφημερίδες, τηλεοράσεις, υποστηρίζουν κάποιον και δεν είναι καθόλου κακό αυτό), δημοσίευσε κείμενο με τίτλο «Εκλογές με μονομαχία και Debate για δύο στο Κερατσίνι», επιβεβαιώνοντας ΑΠΟΛΥΤΑ τον συλλογισμό μας. Δηλαδή πως το debate Βρεττάκου-Καμά αποσκοπεί στην δημιουργία διπόλου ανάμεσα τους. Το καλό site μετέφρασε το debate, ως εκλογική μονομαχία ανάμεσα σε δύο!!! Κάτι που προφανώς βολεύει και τους δύο και που κατά την άποψη μας ΔΕΝ ισχύει.
Ακολούθως και μετά την δική μας ανάρτηση, η οποία με χιουμοριστικό, αλλά και δεικτικό τρόπο σχολίασε το debate, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καμάς – θέλουμε να πιστεύουμε χιουμοριστικά – μας απάντησε:
«Προς γνωστό μπλογκ, kedra, ανώνυμε φίλε που λες ότι θα πάρω 4%, σε καλώ να πάμε σε συμβολαιογράφο να βάλουμε στοίχημα. Αφού αυτό πιστεύεις 1000 ευρώ αυριο το πρωί να το κλείνουμε. Ανώνυμε φίλε περιμένω την απάντηση σου ( αν και όλοι ξέρουμε ποιος είσαι)».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΔΡΑ: Αφού ο κ. Καμάς γνωρίζει ποιοι είμαστε, θα γνωρίζει πως δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ να στοιχηματίσουμε 1000 ευρώ, ακόμα και για νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αναγέννηση Άνω Καρδιτσομαγούλας, πολύ δε περισσότερο για το αν θα ξεπεράσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας. Επειδή όμως μας αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ και δεν συνηθίζουμε να μην απαντάμε σε – καλώς εννοούμενες – προκλήσεις, μόλις βρούμε τον άνθρωπο που θα του περισσεύουν τα 1000 ευρώ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μας προτείνει, θα του αντιπροτείνουμε στοίχημα 1000 ευρώ ότι το δίδυμο Βρεττάκου-Καμά ΔΕΝ θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ένας από τους δύο ή και οι δύο ΔΕΝ θα βρίσκονται στον δεύτερο γύρο. Κι επειδή όπως έγραψα παραπάνω μου αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ, αν ήταν να διαλέξω έναν από τους δύο για τον δεύτερο γύρο, αυτός ΔΕΝ θα ήταν ο κ. Βρεττάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου